Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejlépší je řídit se rčením: "Nikdy se nehádej s blbcem. Někdo by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl"

0 0
možnosti

To se mi líbí!:-) A pak se objeví někdo, kdo řekne, že právě díky našim ústupkům si ti blbci nepřestanou připadat nadřazení. Diskuze na věčnost, která nemá vítěze:-/.

0 0
možnosti

Nějak nevím, co měl tento nekonkrétní a velmi „uplakaný" příspěvek znamenat?! Milá mladá dámo, s něčím podobným se běžně setkáváme i my ostatní, ta zmínka o rasizmu snad byla i zbytečná. Berte to tak, že Gaussova křivka prostě platí a možná až čtvrtina lidské populace (všech barev) by pro intelektuální deficit snad ani neměla mít volební právo. A když se takoví domohou peněz, co můžete Vy (a rovněž tak i my ostatní) od nich očekávat!? Mimochodem nebožtík a velký kmotr Mrázek rozhodně nepatřil mezi intelektuální elitu, podobně jsou na tom i mnozí další bohatí a vlivní. Takový je prostě život, byli snad Nero a Caligula  nějakými génii? Ale abych nebyl nespravedlivý, i mnozí velmi bohatí a vlivní lidé byli a jsou velmi inteligentní a snaží se naši společnost posunout k té lepší straně.

Tak prosím zpět na zem, život nikdy nebyl a nebude plný „růžových obláčků", s tím se budete muset prostě smířit, stejně jako jsme se s tím museli smířit i my starší a bylo i mnohem hůře. Takže Vás prosím, buďte malinko nad věcí, už i bývalý a velmi vážený prezident Masaryk kdysi psal: „Rozčílení není program", to je bohužel přesně Váš nynější případ.

Tak bych Vás prosil, znovu a již trochu klidněji, výsledek bude určitě lepší!

0 0
možnosti

Poprvé mě to vytočilo víc než kdy jindy tak jsem si dovolila veřejně nad touto masou lidí ohrnout nos a zalitovat nad tím, že je to bezna praxe (jak vy říkáte). A uprimne; nevím proc jste tak dotčen tím, že jsem použila ubohost ras. urážek pro zdůraznění charakteru lidí v tom mem konkrétním pripade (pokud jste to pochopil tak, že to platí obecně, tak jste to pochopil špatně). A to že život není plný jednorožců a duh vysvětlujte jim, nikoli mně.

0 0
možnosti

"Rasistické urážky". Tenhle (pseudo)argument není slyšet od bělochů, ale zásadně od žlutých nebo černých, což je pozoruhodné. Přijde mi to jako to i v tomto blogu zmiňované "když nemají čím argumentovat", prostě - klišé.

1 2
možnosti

Upřímně, teď nevím jestli to mám chápat jako kritiku. Víte, mně osobně by nenapadlo nikoho "bílého" urážet kvůli tomu, že je bílý. Vlastně neznám nikoho žlutého nebo černého, kdo by na bělocha vytahoval v nejzoufalejsich situacich pri hadce tvar očí, rtů nebo barvy kůže. Takže ano, je to klišé u těch ubohých, kteří skutecne nevi coby.

3 0
možnosti

S blbci to není opravdu jednoduché. S nimi se opravdu těžko bojuje. Nejhorší je situace,když s blbcem musíte spolupracovat a ještě mu třeba přitakat. To je hrůza všech hrůz. Poznal jsem to mnohokrát a poznávám to dál.V hlavě vám běží myšlenky,zda to dělá naschvál a nebo je tak blbej!  Většinou je dotyčný opravdu blbej .Ale on na to zákonitě nikdy nepřijde neb to má vrozené.

A teď babo raď.V

a že Těch blbců a pitomců je - nějak se nám přemnožili !

1 1
možnosti

Pod Váš názor bych se klidně podepsala. Je to na nic..

0 0
možnosti

P78e61t13r 40H93á25l40a

17. 8. 2013 12:02

Já mám zkušenost, že tahle nadřazenost vychází právě z toho, že dotyčným lidem pořád všichni ustupují. Svým způsobem tak mají vlastně pravdu - opravdu jsou nadřazení, když se jim ostatní pořád klidí z cesty. A tak podle "moudřejší ustoupí" jsou moudří v pozadí, a vládnou blbci. Proto si myslím, že je hrozně špatně, když "moudřejší ustoupí.

1 1
možnosti

V mém případě to dopadá tak, že dělám všechno proto abych se tohoto póvlu zbavila. To že si to neuvědomují souvisí s jejich zahleděním do nich samých. Tenhle věčný zápas nemá vítěze, jen bych si přála, aby se s mým názorem shodovalo více názorů než rozcházelo.

0 0
možnosti

P11a71v93e26l 68R81y55s

17. 8. 2013 10:31

Nepoteším vás. S nadřazeností některých lidí se budete potýkat celý život. Jen časem se naučíte do jisté míry čelit nebo se s tím srovnat, případně ignorovat. 

Jinak chválím váš písemný projevR^

2 1
možnosti

Až na tu tátovu sukni. :-)

0 0
možnosti

Tím pocitem nadřazenosti obvykle pouze skrývají svoje vlastní komplexy. Tzn. ve skutečnosti nestojí ani za to, aby Vás naštvali.

3 0
možnosti

Zatím bohužel moc nevím, co s tím rozčilením počít. Alternativou je napsat blog a nevracet se k tomu znovu do té doby, než se objeví zase někdo podobného ražení. Ale samozřejmě moc doufám, že mi jednou budou úplně jedno.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS